Корисно

Пре и после: од клаустрофобичног пода до отвореног студија

Пре и после: од клаустрофобичног пода до отвореног студија



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Прије реформе, велика атракција овог стана била је његова тераса с погледом на катедралу доброг пастира из Сан Себастиана. Његова унутрашњост била је толико неодољива да је највише хтео да удахне на своју терасу. У својих 40 четворних метара минибано (од само 1 квадратног метра), кухиња, дневни боравак, спаваћа соба у коју је ушао само један кревет и ходник. Сви независни и неодољиви. Али након што је прошао кроз руке Ливинг Пројецтс, њен изглед се радикално променио. Студија је направила табула раса, елиминирајући раздвајање преграда и цртање своје биљке отворенијим и функционалнијим концептом, како би је претворили у стан за изнајмљивање. Кухиња је почела да дели простор са дневним боравком, а у мезарју, скривеном иза клизних врата, већа спаваћа соба од претходне испод које је савршен простор за одлагање ове врсте становања. Купатило се проширило поделивши га на два дела: у једном делу судопер и туш, а испред, тоалет и веш машина.

У декорацији преовлађују бела боја и природни финиш дрвета, нордијски стил и пријатељске линије. Кауч, тамнијим и баршунастим тоном, даје топао и разграничен додир, а да не изгуби отворен концепт, предсобље. Прибор у зеленој и жутој боји са биљним мотивима, као што су вазе, јастуци или цвеће, пружа динамичност. Резултат је толико удобан и удобан да је сада теже донијети одлуку да изађете да једемо на тераси или останете у затвореном.

ввв.проиецтосливинг.цом
ввв.алваисеасирентал.цом

Можда ће вас занимати:

- Реформа ниских трошкова: пре и после поткровља са погледом

- Пре и после: од депресивног стана до идеалног студија

- Одлично кориштен и уредан мини студио

- Стан са много дизајна у 25м2

Оглашавање - Наставите да читате испод друге шансе

Овај пентхоусе од 40 квадрата у Сан Себастијану оживео је захваљујући студији Ливинг Пројецтс.

Све у једном

Преграде су уклоњене да би се створио заједнички простор и отворила унутрашњост, која је раније била веома неодољива.

Делити значи живети

Дневна соба, трпезарија и кухиња дијеле исти простор.

Минималистичка кухиња

У белој, сивој боји и једноставних линија савршено се комбинира са дневним боравком.

Велики капацитет

Будући да је апартман за изнајмљивање, било је неопходно створити складишни простор. То је постигнуто постављањем ормара испод спаваће собе у поткровљу.

Лаки метали

Метално и дрвено степениште води до спаваће собе.

Подешавања приватности

Спаваћа соба може бити изолована или отворена захваљујући клизним дрвеним вратима.

Нека буде светлости

Постигнуто је интимно осветљење, а простор је максимизиран захваљујући дрвеном узглављу са ЛЕД светлима.

Купатило

Претходно купатило је имало само 1 квадратни метар. Да би га проширио, био је подељен на два простора окренута. Један од њих (на слици) садржи судопер и туш.

Простор за прање

Други део садржи тоалет и веш машину.

Прикази

Са његове терасе се види центар Сан Себастијана.

Добро покривач у сенци

Тенда вам омогућава да једете вани чак и у најтоплијим данима.

Еле форм

Тераса иде око куће.

Бреак

Отворени простор за опуштање.

Краљево тело Пре

Узнемирујуће, мрачно и непрактично.

Салон пре Зидови пре Сала пре Спаваћа соба пре Кухајте пре Кухињски ормари и пре

Живели су боља времена ...

Кров прије Купатило пре

Све уграђено у само један квадратни метар.

Унутрашње двориште Планирајте раније Касније авионом


Видео: ANASTASIJA Ražnatović PRE I POSLE (Август 2022).