Информације

Стан у неутралним тоновима

Стан у неутралним тоновима



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

70 квадратних метара обликује стан, који се налази у области Аламеда, у Валенсији. Након реформе, коју је спровео Лаура Иерпес Студио за дизајн ентеријера, постигнута је заплет који усмерава дизајн ентеријера кроз кроматску равнотежу кроз сваку собу.

Сваку од соба прати мајсторство над претходном, све је комуницирано једна с другом и истовремено дефинисано и независно.

Светле боје, које се користе у различитим нијансама, су кључне за стварање опуштајућег и мирног окружења, док су топле и простране.

Фотографије: Герман Цабо.

Оглашавање - Наставите да читате испод Салона

Минималистички и савремени. У белој и беж боји са минималним комадима. Прозор је главни лик ове собе, уређен у неутралном распону боја, који води целокупни пројекат уређења ентеријера, а који потписује Студио Лаура Иерпес.

Плави потези у плавој боји дају волумен.

Диван, од Грасоллера.

Слатне плоче

Врата која чине дневну собу и кухињу независним су плоче од летвица које пружају приватност, ограничавају просторе, али истовремено омогућавају струјање светлости и цени се визуелни континуитет.

Иза плоче, у дневној соби, скривена је трпезарија.

Клупа као столић за каву

Клупа, тапецирана да одговара софи, постаје столић за каву.

Детаљ врата

Детаљ клизних врата кроз која се кухињи улази из дневног боравка.

Благоваоница

Благоваоница једва омета простор. Стаклени сто је лаган, а столице у белој лакираној структури тапациране су у природном платну у песку.

Кристални сто

Лампа на трпезаријском столу украшава се (то је драгуљаста лампица!). Не недостаје амбијентална расвета на зиду. Биљке дају зелени додир.

Столице Цхлое, из Андреу Ворлд-а. Лампа Дисцоцо, од Марсета.

Дворана

У дворани, Лаура Иерпес одлучила се за једноставну равну конзолу. Уметност је присутна на зиду у два листа фигуративног стила.

На зиду огледало даје амплитуду улазу у кућу.

Клизни панел

Кухињи се приступа из дневног боравка. Простори постају независни помоћу клизне плоче летвице.

Кухиња

Правокутни и намештени на два паралелна фронта, са намештајем по мери.

Истиче контраст између бијеле и тамно сиве лаве на фронтовима. Превладавају равне линије и једноставност намјештаја.

Намештај је од фирме Леицхт. Бела плоча, Цориан.

Важност осветљења

У радном простору, испод високих модула, постављен је тачан систем осветљења, који даје топли изглед целој кухињи.

Сви уређаји су интегрисани.

Главна спаваћа соба

У обје собе је одржана мирна палета боја која доминира током цијелог пројекта.

Циљ је био дизајн топлих спаваћих соба које су позвале на одмор.

Први има прилагођено решење за намештај на мрежи, које пружа складишни простор. Узглавље покреће систем индиректног осветљења уграђен у КР, решење студија за дизајн ентеријера.

Све празно

Превладавајућа боја.

Детаљ ноћног ормарића

Узглавље се протеже цијелим зидом и смјештају ноћне ормариће. С једне стране, ноћни ормарић се наставља шифоном.

Више складишта

Овим решењем добијате складишни простор.

Главно купатило

Овде је створен простор за умиваоник од лакираног дрвета и сиве плоче, где се квадратни умиваоник истиче као посебан комад.

На зиду је складиштење завршено модулом огледала.

Простор за туширање

У главном купатилу туш кабина је направљена по мери у сивом шкриљевцу, исто као и судопер.

Спаваћа соба

Узглавље и ноћни сточић, од стране Баладиа & Валклеин.

Ноћни сточић и детаљ за осветљење

На ноћном ормарићу и уз узглавље, зидни зид.

Купатило за госте

У купатилу за госте дизајниран је и произведен намјештај који покрива цијели предњи дио собе. На врху је намештај са позадинским осветљењем са клизним стакленим вратима и унутрашњим полицама.

Све прилагођено

Двије купаонице с којима је кућа опремљена тушем. У овом дијелу преграда одваја простор за туширање, којем се приступа вратима без врата.

Детаљи базена

Уз мало позадине, скоро да нема простора.

Приступ без врата

Посуда за туширање је бела керамика. Тим за дизајн ентеријера Лауре Иерпес добио је задатак да га направи за мерење.


Видео: Predivan stan u greige tonovima by (Август 2022).